• Vragen? Bel +31 (0)522476493
  • gratis verzending vannaf € 60, zorgvuldig voor u ingepakt
  • Vragen? Bel +31 (0)522476493
  • gratis verzending vannaf € 60, zorgvuldig voor u ingepakt

Over mij

Welkom op mijn website. Mijn naam is Sandra Helder, het gezicht achter Helder Blauw vintage interieur.

Als klein meisje was ik al gek op servies en trakteerde ik mijn poppen op thee met wat lekkers, geserveerd van mooi kinderservies. In de loop van de jaren vergaarde ik allerlei soorten serviesgoed en ik had voor ieder drankje en elke gelegenheid een mooi oud glaasje in mijn vitrinekast staan. In mijn beleving smaakt alles beter wanneer het geserveerd wordt van een mooi bordje of uit een elegant glaasje.

Na een jarenlange loopbaan als secretarieel ondersteuner in de gezondheidszorg besloot ik in 2011 het roer om te gooien en de sprong in het diepe te wagen door een bedrijfje in mooi en kwalitatief hoogwaardig vintage te starten. Tot mijn assortiment behoren, servies, glas, woondecoratie, kleinmeubelen

Bunzlau Castle dealer sinds 2012

In 2012 kreeg ik het dealerschap van Bunzlau Castle (Dit handgemaakte blauwe servies uit Polen was toen nog niet zo enorm populair als vandaag de dag) en met mijn handel bezocht ik diverse markten en tuinfairs in het gehele land. Het assortiment van Helder Blauw is in de loop van de jaren uitgebreid met decoratieve artikelen voor thuis en vooral heel veel vintage artikelen. Omdat tweedehands artikelen toch wel mijn grootste liefhebberij is, heb ik besloten te stoppen met de verkoop van Bunzlau Castle. Binnenkort alle Bunzlau Castle tegen uitverkoopprijzen.

In september 2020 zijn mijn partner en ik naar Meppel verhuisd en heb ik een winkel in het centrum van Meppel geopend. Graag nodig ik je uit hier eens (vrijblijvend) een bezoekje te brengen. In mijn winkel vind je een steeds wisselend assortiment vintage en brocante meubeltjes, woonaccessoires, woondecoractie, servies en glaswerk. Bij Helder Blauw vind je alles voor een uniek (vintage) interieur.

Door bij Helder Blauw te winkelen:

  • ben je duurzaam bezig door hergebruik
  • koop je een kwaliteitsartikel (no China-junk)
  • creëer je jouw eigen uniek vintage interieur (no Pronto wonen interieur, met respect :))
  • kan jouw aankoop (meestal) nog generaties na jou mee
Helder Blauw Meppel