• Vragen? Bel +31 (0)522476493
  • verzendkosten vanaf 4,50 (DPD locatie)
  • Wekelijks nieuwe vintage items in de (web)shop
  • Vragen? Bel +31 (0)522476493
  • verzendkosten vanaf 4,50 (DPD locatie)
  • Wekelijks nieuwe vintage items in de (web)shop

Bunzlau Castle

Bijna 15 jaar lang heb ik met veel plezier het merk Bunzlau Castle verkocht . Ik voerde een groot assortiment Bunzlau Castle servies waarmee ik markten, tuinfairs en andere evenementen bestormde. Daarnaast konden klanten via de webwinkel en in mijn fysieke winkel in Lelystad en later in Meppel het Bunzlau Castle servies bewonderen en aanschaffen. Jarenlang was ik de enige in heel Flevoland die Pools aardewerk van Bunzlau Castle verkocht :)

De laatste jaren is het Bunzlau Castle servies steeds populairder geworden: Bunzlau Castle winkeltjes schieten als paddenstoelen de grond uit. Er zijn Facebook pagina's gestart waarbij liefhebbers van Bunzlau Castle hun favoriete decoren deelden met elkaar, maar ook: veel particulieren die met hun auto naar Polen rijden en de outlet bij de fabrieken leegkopen om vervolgens de aankopen via Marktplaats, Facebook en Instagram te verkopen (zonder afdracht van de BTW uiteraard). Ook het aantal detaillisten die Bunzlau Castle dealer werden nam de afgelopen jaren in rap tempo toe zodat liefhebbers overal in de regio servies kunnen kopen en door het enorme aantal internetwinkels groeide de online verkoop. Gevolg hiervan is dat de verkopen in mijn winkel (mede door Corona) terugliepen, de enorme prijsstijgingen van het servies en hebben daar natuurlijk ook toe bijgedragen.

Door de teruglopende online verkopen en het grote aantal Bunzlau verkopers heb ik dan ook besloten de verkoop van Bunzlau Castle sterk te beperken. Vaste klanten kunnen bij mij in de winkel nog steeds Bunzlau servies aanschaffen. Hun bestelling plaats ik bij de groothandel. De artikelen kunnen vervolgens in de winkel worden afgehaald.

Omdat ik in de fysieke winkel veel oud glaswerk verkoop, heb ik enkele kleuren droogdoeken in het assortiment. Bunzlau Castle / Organic Home textiel droogt super goed af en blijft zelfs na jarenlang gebruik nog mooi. Textiel van 100% biologisch katoen.

Bunzlau Castle