• Vragen? Bel +31 (0)522476493
  • gratis verzending vannaf € 60, zorgvuldig voor u ingepakt
  • Vragen? Bel +31 (0)522476493
  • gratis verzending vannaf € 60, zorgvuldig voor u ingepakt

Bunzlau Castle servies kopen

Sinds 2020 vindt u de winkel van Helder Blauw in de Hoofdstraat 113 in Meppel. Helder Blauw aardewerk en glas is Bunzlau Castle dealer sinds 2012. Al bijna 10 jaar vindt u in onze webwinkel en nu ook in onze fysieke winkel in Meppel een ruim assortiment van het prachtige handgemaakte Pools servies van Bunzlau Castle. Bunzlau Castle servies kenmerkt zich door de robuuste, doch elegante vormgeving in heel veel verschillende decoren, met name in blauwtinten. Bunzlau Castle serviesgoed is met de hand gemaakt, voorzien van prachtige patroontjes, met de hand aangebracht door middel van kleine sponsen en penselen. Ieder artikel is aan de onderzijde voorzien van de initialen van de keramiste die het artikel heeft gedecoreerd. Dit maakt ieder stuk uniek. Mix en match je eigen favoriete patroontjes. Ze passen allemaal bij elkaar. Creëer een vrolijk geheel op je tafel met het tijdloze Bunzlau Castle servies.

Door gestegen grondstofprijzen en de enorm hoge kosten voor gas zijn recent de prijzen van het Bunzlau Castle servies verhoogd. Voor de nieuwe collectie gelden de verhoogde verkoopprijzen. U vindt echter in onze webshop nog heel veel artikelen tegen de oude prijzen. Profiteer ervan!

Oersterk en duurzaam servies

Bunzlau Castle servies kan tegen een stootje. Het serviesstuk is twee keer gebakken op 1300 graden. Hierdoor is het supersterk, kan het in de oven, magnetron en in de vaatwasser. Bunzlau servies is daarom uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. Twintig jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met het mooie Bunzlau servies. De serviesdelen die ik in die tijd heb aangeschaft worden thuis dagelijks gebruikt en verkeren nog altijd in hele mooie conditie.

Bunzlau Castle magazine

Bekijk het Bunzlau Castle magazine online

Bunzlau opruiming sale outlet B-keuze

Bunzlau Castle