• Vragen? Bel +31 (0)522476493
  • verzendkosten vanaf 4,50 (DPD locatie)
  • Wekelijks nieuwe vintage items in de (web)shop
  • Vragen? Bel +31 (0)522476493
  • verzendkosten vanaf 4,50 (DPD locatie)
  • Wekelijks nieuwe vintage items in de (web)shop

In deze rubriek vind je Bunzlau Castle B-keuze artikelen.

Soms ontstaan in het productieproces van Bunzlau Castle kleine foutjes. Dit kan een stempelfoutje zijn, maar het kan ook zijn dat een artikel niet helemaal 100% uit het bakproces komt. Bunzlau Castle stelt hoge kwaliteitseisen aan haar producten, dus wanneer een keramiste bijv. een klein verfstipje in een beker heeft laten vallen, het kommetje niet helemaal rond is, er een klein belletje in het baksel zit, dan wordt dit serviesdeel afgekeurd voor de A-kwaliteit en ontvangt een groen B-keus label.

Kwaliteit gegarandeerd

B-keus artikelen van Bunzlau Castle zijn nog steeds oven en vaatwasmachine bestendig mits voorzien van het groene label met 2e kwaliteit. Er worden door sommige handelaren in de outlet ook vierde en vijfde kwaliteit artikelen van Bunzlau Castle te koop aangeboden, maar deze vertonen bakfouten of zelfs scheuren in het baksel. Het is niet aan te raden deze artikelen in de oven of in de magnetron te plaatsen. Ze zouden zomaar kunnen barsten. Je moet er niet aan denken dat je net je lasagne schotel uit de oven pakt, en de schaal blijkt gebarsten te zijn.....

Helder Blauw verkoopt uitsluitend 2e kwaliteit / B-keuze van Bunzlau Castle met het groene label. Net zo goed, alleen met een schoonheidsfoutje. Dit schoonheidsfoutje zorgt er voor dat je het artikel met 20% korting kunt aanschaffen. Is dat even leuk !

B keuze